Samolepicí etikety jsou nejlepší metodou označování výrobků a jsou určeny pro potravinářský a nápojový průmysl. Mají překvapivou škálu výhod pro jednotlivce i podniky, které hledají dokonalé řešení balení. Samozřejmě etikety si najdou uplatnění v různých průmyslových odvětvích.

Co jsou to samolepící etikety?

Samolepící etikety se používají při označování produktů. Samolepicí etikety lze použít na téměř jakýkoliv druh produktového materiálu a lze je vyrobit na míru pro všechny tvary a velikosti. Samolepicí etikety jsou zároveň nosičem informaci spotřebitele. Jsou tedy i účinný marketingový nástroj.

Jaké jsou výhody samolepících etiket?

Samolepící etikety mají množství fantastických výhod pro balení zboží.

Časová efektivita

Samolepicí etikety v kotoučích mají výrazně vyšší rychlost označování. Samolepicí etikety v kotoučích lze strojově nanášet. Tyto stroje používají aplikátor s kotoučovým podavačem.

Stroje pro nanášení štítků mohou označovat výrobky „jedním průchodem“. To může výrazně urychlit výrobu.

Samolepicí etikety v kotoučích nabízejí pohodlí. Jsou vhodné pro strojní i ruční aplikování. To je výhoda i pro menší provozy, které nemusí investovat do drahých strojů na aplikaci etiket.

Všestrannost

Samolepicí etikety lze použít na téměř jakýkoliv druh výrobku a povrchu a na jakýkoliv tvar a velikost obalu. Jsou neuvěřitelně všestranné a dají se vyrobit na míru, stříhat dle vašich požadavků, vytisknout na širokou škálu materiálů a graficky je upravit vlastním logem, obrázkem nebo jiným grafickým návrhem.

Samolepicí štítky lze nanášet ručně nebo strojově a přilnutí k povrchům nepotřebují složité nástroje ani žádné rozpouštědlo, vodu nebo teplo. Jednoduše se odlepí přímo z ochranné podložky a za použití malého tlaku se nalepí přímo na produkt. K dispozici jsou také automatické a poloautomatické etiketovací stroje, díky kterým je hromadná výroba pohodlná, rychlá a snadná.

Tiskárna etiket Plzeň je připravena pomoci i vaší firmě. Tiskárna etiket Plzeň je dodavatel samolepících etiket na míru. Vyžádejte si nejvýhodnější cenovou nabídku na etikety.